GOOGLE-WEB.NL IS TE KOOP OF TE HUUR!

Eventueel in combinatie met complete professionele website

Workshops voor ondernemers

Bent u ondernemer of ondernemende? Dan kan een workshop van Dewebmeester u verder helpen. Steeds meer van onze activiteiten en ondernemingen, vinden plaats op het internet. Ook als uw diensten en producten zelf niet digitaal zijn, zult u binnen uw bedrijf steeds vaker gebruik maken van het internet en van digitale producten. Bij Dewebmeester kunt u terecht voor Workshops over: Uw online presentatie, social media, online marketing, website optimalisatie, vindbaarheid, SEO, Adwords, online data beheer en data visualisatie. Maar ook over actualiteiten zoals: veiligheid en privacy en ransomware. Schrijf u vrijblijvend in voor een workshop naar keuze en krijg een uitnodiging op het moment dat een workshop bij u in de buurt wordt gehouden. 

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.

gallery/images-icons-social32x32-skype-icon__Custom_
gallery/images-icons-social32x32-twitter-icon__Custom_
gallery/images-icons-social32x32-facebook-icon__Custom_
gallery/images-icons-social32x32-youtube-icon__Custom_

Previous

Next

1

2

Workshop SEO en vindbaarheid

Workshop SEO en vindbaarheid

U heeft een mooie website maar dat betekent niet dat die website ook bezocht gaat worden. Bij SEO geldt: een relatief kleine investering kan leiden tot een langdurig positief effect. Kom naar deze Workshop en laat uw website testen wat betreft SEO en vindbaarheid en krijg waardevolle tips hoe dit te verbeteren. 

Contact informatie

Samen met ons een MKB of ZZP website pakket samenstellen?

Kom dan langs op ons kantoor in Wageningen.

Spiderman Webdesign - dewebmeester.nl

Hanenhof

Costerweg 1D

6702AA, Wageningen

Tel.: 085 888 58 69

logo mkb 300
Ondernemen

Ondernemen

Bent u ondernemer? Welke vaardigheden heeft u nodig als ondernemer? Tijdens deze workshop kijken we door verschillende brillen. Door uw eigen bril, door de bril van de belastingdienst en door de bril van succesvolle ondernemers. U maakt verder een complete ondernemerstest en gaat naar huis met inspiratie en motivatie. 

Schrijf u in voor de maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en ontvang elke maand een gratis tool, software of webcontent en blijf op de hoogte wat betreft ontwikkelingen binnen MKB wat betreft websites en applicaties.

Door in te schrijven stemt u in met ons